De precisie van Ultrasoon

Technologie

 

Ultrasone technologie is de meest precieze, directe en kosteffectieve manier in lekdetectie, dichtheidstesten, voorspelbaar onderhoud en automatische kwaliteitscontrole binnen ondernemingen.

Horen en analyseren waar normaliter niets gehoord en geanalyseerd kan worden, zijn dé trefwoorden.

Lees meer

 

Over Ralteco

Toepassingen

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1974 bieden wij producten, know - how, training, (after sales) service, garantie en – waar nodig – reparatieservice voor de door ons vertegenwoordigde, in hoofdzaak, buitenlandse producenten aan onze afnemers.

Ralteco B.V. is importeur én groothandel in ultrasone apparatuur voor het opsporen van lekken (perslucht én vacuüm), het testen van dichtheid (water -, wind -, geluid infiltratie), voorspelbaar onderhoud (monitoren van bewegende en aan mechanische slijtage onderhevige onderdelen); opsporen van lekken aan airconditioning (en andere gas -) systemen; meten van (onbekende) wanddiktes; milieuvriendelijk, efficiënt en snel reinigen van (onder) delen.

Ralteco B.V.: know–how van zaken en markten, apparatuur en probleemoplossend vermogen en: wij zijn maar een e-mail resp. telefoontje van u verwijderd.

+ Ultrasone Lekdetectie

+ Ultrasoon en non ultrasoon preventief onderhoud

+ Ultrasone dichtheidstesten van ondergrondse tanks

+ Ultrasone dichtheids controle

+ Luikdeksels, ultrasone dichtheidscontrole en on-board condition monitoring