De precisie van Ultrasoon

SDT Ultrasoon Trainingen

Afbeelding: Logo SDT Hear More

SDT / IMCS SherLog training voor dichtheidscontrole van luikendeksels

Om betrouwbare testresultaten te verkrijgen én te voldoen aan de eisen vastgelegd in IACS UR Z17, is het belangrijk dat de ultrasone apparatuur op de juiste wijze wordt gebruikt, dat inspecteurs een basiskennis hebben van de ultrasone technologie, van de verschillende luikendeksel ontwerpen, hun werkwijze en onderhoud ervan.

Reeds in oktober 2003 werd deze praktische en diepgaande SDT / IMCS cursus voor dichtheidscontrole van luikendeksels geaccrediteerd door het Nautical Institue. Deze cursus wordt inmiddels ook door de industrie gezien als een zeer goede ondersteuning voor hun, welke dagelijks met luikendeksels te maken hebben – zowel varend als ook wal personeel.

Mis deze unieke mogelijkheid niet om meer te leren over luikendeksel inspecties, ultrasone dichtheidscontrole; maar ook om uw Certificate of Qualification voor de SherLog Class Type Approved ultrasone luikendeksel dichtheidsapparatuur te behalen – nu, of tijdens een van onze toekomstige cursussen.

Voor verdere informatie, voorwaarden en condities, actueel trainingsschema en locaties, het aanmeldingsformulier, etc. klik hier