De precisie van Ultrasoon

Lekdetectie sets

De SDT270 lekdetectie sets zijn samengestelde sets volgens het bouwdoos principe – ultrasoon inspecteurs belast met het uitvoeren van perslucht lekdetectie programma’s worden hierdoor goed ondersteund. De SDT lekdetectie sets zijn dusdanig samengesteld, dat het werken ermee veilig, snel en gemakkelijk gaat.

Basis set

De SDT lekdetectieset Basis ondersteunt effectief het lek zoeken doordat er sensoren in deze set zijn bijgesloten, welke de veelzijdigheid van de SDT270SB (Statisch/Basis) goed ondersteunen. Deze set is samengesteld om snelle lekdetectie rondes mogelijk te maken en tegelijkertijd uw veiligheid te waarborgen. De samenstelling van de set is als volgt:

·

SDT270SB (statische metingen)

·

Flexibele sensor

·

EDS

Afbeelding: SDT270 Leaksurveyor

Pro set

De SDT lekdetectie set Pro is inclusief de SDT270SD (Statisch/DataDump) ontvanger met ingebouwde ultrasoon sensor. De SDT270SD is uitgerust met een datalogger, de opgeslagen data worden als XML rapport overgebracht. De in de lekdetector set Basis aanwezige sensoren worden bij de lekdetector set Pro uitgebreid met de parabool sensor met laser aanwijspunt. Deze sensor wordt gebruikt om ver weg gelegen omgevingen – bijvoorbeeld op hoogte aangebrachte perslucht transportbuizen goed en veilig te kunnen inspecteren. De samenstelling van de set is als volgt:

·

SDT270SD (Statische metingen + DataDump software)

·

Flexibele sensor

·

EDS

·

Parabool sensor met ingebouwde laser aanwijspunt)

Tussengevoegde versie

De tussengevoegde versie of handige optie voor de lekdetectie Pro set: de SDT270SS (Statisch/Storage=Opslag=). De SDT270SS heeft een datalogger aan boord, waarvan de dat uitsluitend op het LCDisplay kunnen worden bekeken.