De precisie van Ultrasoon

Actualiseren / Opwaarderen (Update / Upgrade)

Actualiseren

Actualiseren is het downloaden van de laatste firmware versie t.b.v. uw SDT270 ultrasone detector. Het firmware versienummer veranderd hierdoor.
Regelmatig en om uiteenlopende redenen kan de firmware versie van uw SDT270 worden geactualiseerd; dit kan zijn vanwege het toevoegen van een nieuwe sensor in het SDT productgamma, het toevoegen van een nieuwe taal of eenvoudigweg vanwege technische verbeteringen in de basis software. Zodoende blijft uw SDT270 ultrasone multifunctionele detector de enige in de wereld welke altijd actueel is.
Actualiseren van de firmware kan door iedere gebruiker van een SDT270 eenvoudig via het Internet worden gedaan. Echter, u kunt u ook altijd een beroep op ons doen.
Na afloop van de garantieperiode van twee jaar blijft deze functionaliteit gereserveerd voor onze klanten, welke een geldig SoundCare Ondersteuning Programma hebben afgesloten.

Opwaarderen

Opwaarderen is het veranderen van de huidige apparaatversie van uw SDT270 ultrasone detector naar een hogere apparaat- versie. Elke apparaatversie van de SDT270 ultrasone detector kan worden opgewaardeerd naar een gewenste hogere versie, met alle daarbij behorende mogelijkheden.

 


Afbeelding: Pijl

SDT270DU

 

SDT270DD

 

SDT270SU

 

SDT270SD

 

SDT270SS

 

SDT270SB

U kunt alle SDT270 versies voor een vergelijking hier vinden.

Het opwaarderen van de interne software kan snel en eenvoudig met behulp van een Opwaardeer Sleutel file via het Internet worden gedaan. Verdere informatie over hoe u uw SDT270 ultrasone detector kunt opwaarderen kunt u via ons verkrijgen.