De precisie van Ultrasoon

SDT ultrasoon geluid trainingen

Met ons internationale HEAR MORE programma hoort u meer. Training is dan ook de hoeksteen van elk effectief ultrasoon programma.

Investeren in ultrasone apparatuur zonder te investeren in de training van uw onderhoudsmensen staat eigenlijk gelijk aan het kopen van een hele snelle sportauto en deze dan in de 1e versnelling blijven rijden – u rijdt wel, maar haalt er niet uit wat er in zit.

Training: een slimme investering!

Investeren in training resulteert automatisch in meer gemotiveerde en betrokken inspecteurs. Het is dè fundering voor een effectief en langdurend onderhoudsprogramma. Ultrasone trainingen zijn uitermate effectief en praktisch. Een goed trainingsprogramma is de garantie voor een zeer snelle ROI.

Onze ervaring, opgedaan in 20+ jaren, heeft ons geleerd dat elk onderhoudsprogramma verschillend van aard is en elke inspecteur is uniek.

Van de schoolbanken.....

naar het praktijkgedeelte.....

naar uw productie.

Implementatie / Aankoop training

De implementatietraining vindt plaats tijdens de uitlevering van uw SDT270, en wordt gegeven door een van onze specialisten. Uw inspecteurs nemen zo snel als mogelijk is kennis van het ultrasone apparaat, hetgeen resulteert in beter gebruikmaken van het apparaat en een efficiënter gebruik van uw investering. Theoretische en praktische aspecten van deze training zijn aangepast aan uw omstandigheden.
Gedurende deze opstarttraining verkrijgt u een betere kennis met uw ultrasone instrument en de hiermee mogelijke toepassingen. Onze specialisten helpen u een efficiënte onderhoudsstrategie te ontwikkelen door doelstellingen helpen te verwezenlijken, uitgebreid procedures en software uit te leggen, databases helpen opzetten, etc…..

Certificatie training

Onze certificatie training voor ‘Air & structure born ultrasound inspector” (luchtgedragen & contactgedragen ultrasoon Inspecteur) is een door ASNT gecertificeerde Level 1 cursus. Deze 2 – daagse cursus met een veelomvattende mix van theoretische en praktische kennis wordt beëindigd met een schriftelijk examen, welke bij goed gevolg met een officieel diploma eindigt. Wij streven ernaar om een maximum aan kennis een vaardigheden aan te bieden door ultrasone theorie met de vele toepassingen te verbinden, welke u in de praktijkruimtes zult tegenkomen.

De certificatie training wordt aangeboden in zowel een publieke als ook in een afgezonderde omgeving.

·

De publieke cursus wordt op reguliere basis georganiseerd door SDT International. Hierbij komen technici van diverse bedrijven bij elkaar, hetgeen tot een productieve en goede uitwisseling van ideeën leidt.

·

De cursus in een afgezonderde omgeving wordt door een klant in opdracht gegeven, en wordt in de regel binnen uw bedrijfsomgeving gehouden. Een dergelijke cursus kan uw voorkeur genieten, omdat de instructeur zich meer op specifieke eisen en onderdelen van uw onderhoudsprogramma kan richten.

Uw contactpersoon bij Ralteco B.V. kan u verder helpen.

Level 1 training “Air & structure borne ultrasound inspector”