De precisie van Ultrasoon

Overzicht

Gun uzelf een concurrentievoordeel. Het toevoegen van ultrasone detectie aan uw preventief onderhoudsprogramma is zo’n concurrentievoordeel.

Een van de uitdagingen waar elke onderneming dagelijks mee geconfronteerd wordt is het verbeteren van de concurrentiepositie, temeer omdat wij in een globale markteconomie zitten. Bedrijfsomstandigheden en de prestatie van een productie eenheid kunnen niet los worden gezien van de effectiviteit van het onderhouden ervan. Een effectief preventief onderhoudsprogramma zal daarom significant bijdragen om de concurrentiepositie te verbeteren, eenvoudig genoeg al door het beheersbaar en inzichtelijk maken van de kosten welke ermee gepaard gaan.

HEAR MORE met de SDT ultrasone detectoren – onze wereldwijd gebruikte slogan.

SDT producten zijn ontwikkeld en worden geproduceerd door onszelf. Technologie is niet een doel op zich. SDT’s technische leiderschap in ultrasone toepassingen wordt verder gedreven door de combinatie van eisen en wensen van gebruikers, een toegewijde en gedreven R&D en technische innovatie. Zodoende handhaven wij onze wereldwijde positie als dè aanbieder van ultrasone oplossingen.

Uitsluitend SDT voorziet haar klanten van:

·

een geheel onderhoudsmonitoring systeem in één pakket, voor zowel ultrasone èn non – ultrasone metingen

·

een lekdetector en een compleet ultrasoon inspectie en preventief onderhoudstrending systeem

·

een systeem dat binnen uw huidige budget past, dat met uw eisen mee groeit, en dat telkens verder ontwikkeld wordt

·

ultrasone meetinstrumenten waarmee u de hedendaagse technologie in handen heeft

Afbeelding: SDT170 ultrasone detector

De SDT200 ultrasone detector laat u meer horen, dus heeft u meer inzicht

Als het uw streven is om uw machines optimaal te laten functioneren door ongeplande stilstand en ontwrichtingen te voorkomen, dan is de SDT200 een essentieel en multifunctioneel gereedschap voor uw onderhoudsprogramma. Het kan door een ieder worden gebruikt, voor talloze toepassingen en telkens met repeteerbare resultaten.

·

Opsporen van lekken in persluchtsystemen, vacuüm, stoom, gassen, etc. Persluchtlekkages representeren vaak 30%+ van het totaal aan opgewekt product

·

Vroegtijdige waarschuwing bij dreigende stilstand, beschadigingen, slijtage aan mechanische constructies, lagers, transmissies, etc. (Acoustic Vibration Monitoring). Meetresultaten worden gedatalogged voor verdere analyse.

·

Ontwikkel een in-situ smeerstrategie om onder- en oversmering te voorkomen en smeermiddelenconsumptie te optimaliseren.

·

Condenspotinspectie, functiecontroles van afsluiters, kleppen, pompen, hydraulisch gevulde systemen, opsporen van lekken en blokkades.

·

Ontdek pompcavitaties vroegtijdig.

·

Controle van hoog- en middenspanning installaties en controleapparatuur. Opsporen van elektrische ontladingen en/of fouten: corona, tracking, arcing.

 

 

 

 

SDT organiseert trainingen gericht op ultrasone technologie en de hiermee gepaard gaande, veelvoudige toepassingen op onderhoudsgebied: Niveau 1 en Niveau 2 SDT Luchtgedragen & Contactgedragen Ultrasoon Training.

HEAR MORE door gebruik te maken van de ultrasone geluiden: de SDT200 is het diagnostisch instrument bij uitstek voor uw preventief onderhoudsprogramma

·

De SDT200 is multifunctioneel en bespaart kosten

·

De SDT200 is ontwikkeld voor ergonomisch gebruik en gebruiksvriendelijk in de handhaving

·

De SDT200 is digitaal en intelligent