De precisie van Ultrasoon

Trainingen

SDT Ultrasoon Trainingen

Afbeelding: Logo SDT Hear More

“Training is de hoeksteen van elk effectief ultrasoon inspectie programma”

Allan Rienstra, SDT North America

Wij nemen training serieus, dit zou u ook moeten doen. Ultrasoon geluid is een van de meest belangrijke technologieën binnen alle voorspelbare onderhoudstechnieken. Het is daarom van belang dat een effectief onderhoudsprogramma dat hierop is gebaseerd, lange tijd met u kan blijven meegroeien.

SDT ontwikkelde dan ook haar Certificatie Trainingen met de wetenschap, dat er veel gebruikers van ultrasone apparatuur onnodig veel problemen ondervinden en daarom onvoldoende rendement uit hun investering halen. Als producent en leverancier van deze apparatuur begrijpen wij maar al te goed de uitdagingen bij gebruikers en de aanpassing van onze instrumenten in het verlengde ervan.

Certificatie Trainingen

Onze certificatie training cursussen voor “Air & Structure borne ultrasound inspector” (Luchtgedragen & contactgedragen Ultrasoon geluid Inspecteur) zijn door het ASNT (American Society for Non-Destructive Testing) met Level 1 en Level 2 gecertificeerd. Het zijn cursussen met een uitgebreide mix van theoretische en praktische kennis, welke eindigen met een schriftelijk theoretisch en praktisch examen. Bij goed gevolg is hieraan verbonden een officieel diploma van het ASNT. Wij streven ernaar om een maximum aan kennis en kunde aan te bieden, door ultrasone theorie met de vele toepassingen waarmee u geconfronteerd zult gaan worden te verbinden.

Certificatie trainingen worden in twee vormen aangeboden: in een publieke en een in - huis omgeving:

·

Publieke trainingen worden op een regelmatige basis georganiseerd door SDT. Hier komen technici van verschillende bedrijven bijeen, hetgeen resulteert in een productieve en verrijkende uitwisseling van gedachten.

·

In – huis trainingen worden door klanten geregeld, en vinden op klantlocatie plaats. Deze trainingen zijn eveneens zeer goed van kwaliteit, echter, de trainer kan nu in overleg met de klant veel meer focusseren op diens specifieke eisen, onderhoud programma, etc.

Uw contactpersoon voor SDT zal u gaarne helpen in het maken van de voor u juiste keuze.

SDT Level 1 Airborne & Structure borne Ultrasoon Inspecteur cursus

Deze cursus met een uitgebreide mix van theorie en praktijk duurt 2,5 dag. Er wordt met de Level 1 syllabus gewerkt, deelnemers leren alles over de introductie van de geluidstheorie en hoe deze wordt toegepast binnen de inspectie / controle disciplines van een effectief ultrasoon programma.

SDT Level 2 Airborne & Structure borne Ultrasoon Inspecteur cursus voor uitgebreide onderhoud technieken

De SDT Level 2 cursus is de volgende logische stap voor ultrasoon inspecteurs welke meer uit hun bestaande programma willen halen en tegelijkertijd voordeel willen halen uit de nieuwste ultrasone ontwikkelingen. Level 2 inspecteurs zullen na deze 3 daagse cursus een duidelijk hoger niveau aan kennis en expertise bezitten. Een degelijke kennis van de basis geluidstheorie en kennis van de toepassingen zorgen ervoor, dat u als expert beslissingen kunt nemen op het allesomvattende gebied machines, welke door beschadigingen dreigen stil te vallen, of erger.